استارت آپ برگ برنده کسب و کار نوین
مديرعامل شرکت شهرکهاي صنعتي استان خراسان رضوي گفت: استارت آپ ها مدلي اثربخش تبديل ايده به کسب و کار است.
مديرعامل شرکت شهرکهاي صنعتي استان خراسان رضوي گفت: استارت آپ ها مدلي اثربخش تبديل ايده به کسب و کار است.
به گزارش روابط عمومي شرکت شهرکهاي صنعتي استان خراسان رضوي ،مسعود مهدي زاده مقدم در بازدید از شهرک فناوری صنایع غذایی و بیوتکنولوژی شمال شرق کشور و نشست با واحدهای مستقر، افزود: از تمام راهکارها و ظرفيت هاي مختلفي که وجود دارد در راستاي حمايت و رشد و توسعه واحدهاي صنعتي استفاده مي کنيم تا روند رونق اقتصادي واحدهاي صنعتي با ثبات بيشتري ادامه داشته باشد.
وي در خصوص مزاياي اين نوع کسب وکار هاي نوين ادامه داد: قابليت هاي بالايي که استارت آپ ها در زمينه هاي مختلف دارند مي توانند توليد محصولات از توليدکنندگان را با قيمت نزديک به عمده فروشي به مصرف کنندگان و ترغيب آنها به مصرف کالاي ايراني را انجام دهند.
مهدي زاده مقدم بيان کرد: فضاي کسب و کار و ايجاد اشتغالزايي مولد در شهرهاي بزرگ و بخصوص در واحدهاي صنعتي و توليدي بايد با بسترسازي هاي مناسب صورت گيرد و همه جوانب آن سنجيده شود تا در ادامه روند کار به مسئله اي برخورد نکنيم و استارت آپ ها به دليل مقرون به صرفه بودن خدمات ارائه شده، دسترسي سريع به بهترين و با کيفيت ترين خدمات و بخصوص دسترسي آسان به خدمات مورد نياز از طريق اينترنت، مي توانند کمک شاياني به صاحبان صنايع انجام دهند.
رئيس هيأت مديره و مديرعامل شرکت شهرکهاي صنعتي استان خراسان رضوي، خاطر نشان کرد: با حمايت هاي مالي و خدمات مهندسي اين مجموعه از 4 طرح فستيوال و استارت آپ تجهيزات پزشکي ،اسباب بازي و آب، تاکنون رونمايي شده است.
وی در پایان گفت: در صورتي که طرحي داراي پتانسيل سرمايه گذاري باشد به صورت ويژه مورد حمايت قرار خواهد گرفت و در همين راستا در حال حاضر طرح فرآوري و بسته بندي خربزه که يکي از طرح هاي موفق استارتاپي بوده با حمايت و پيگيري شرکت شهرکهاي صنعتي استان خراسان رضوي در کارگروه اشتغال مصوبه آن اخذ و تدوين طرح هاي اقتصادي آن براي ارائه به سرمايه گذاران در دست تهيه است.
نظر دهید