چهارشنبه 04 شهریور 1405

بررسي اشتغال مولد درطرح هاي اقتصادي صنعتي ناحیه صنعتی مه ولات

  • 1397/09/28 - 14:00
  • - تعداد بازدید: 12
  • - تعداد بازدیدکننده: 12
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z5k7

بررسي اشتغال مولد درطرح هاي اقتصادي صنعتي ناحیه صنعتی مه ولات

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: در راستاي جذب سرمايه گذار اقتصادی ،توسعه صنعتي و اشتغالزايي مولد در طرح هاي اقتصادي صنعتي شهرستان مه ولات توسط مشاوران خبره بررسي مي شود.

5898901_637.jpg

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: در راستاي جذب سرمايه گذار اقتصادی ،توسعه صنعتي و اشتغالزايي مولد در طرح هاي اقتصادي صنعتي شهرستان مه ولات توسط مشاوران خبره بررسي مي شود.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی، مسعود مهدی زاده مقدم در دیدار با فرماندار شهرستان مه ولات، افزود: وجود صنایع فعال و اشتغالزایی مولد سبب جلوگیری از مهاجرت مردم بومی منطقه شده و رونق اقتصادی شهرستان را در بر خواهد داشت.

وی ادامه داد: شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی با برخورداری از ظرفیت های ویژه منطقه تلاش خود را در راستای توسعه متوازن، تکمیل و توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی با احداث واحدهای کارگاهی جهت ایجاد انگیزه و جذابیت سرمایه گذاری در این ناحیه صنعتی خواهد کرد.

مهدی زاده مقدم با بیان تشکیل نشست‌های رسیدگی به مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی درشهرستان ها عنوان کرد: بیشتر مسائل و مشکلات این واحدها با همت مسئولین شهرستانی قابل حل بوده و سبب رونق بیشتر صنایع می شود.

در ادامه مسعود رنجبر فرماندار شهرستان مه ولات گفت: باید نگاه استراتژیک، برنامه محور و هم افزا باشد تا منشاء تحول و موفقیت برای واحدهای صنعتی فراهم شود.

وی عنوان کرد: دولت عزم جدی برای حل مشکلات واحدهای صنعتی بخصوص در مناطق روستایی دارد و دراین زمینه به موفقیت‌هایی نیز دست یافته است.

مهدی زاده مقدم در پایان گفت: این ناحیه صنعتی فضای مناسبی برای کسب و کار دارد و با 31 هکتار مساحت صنعتی و زیرساخت های کامل آب، برق، گاز و تلفن زمینه مناسبی جهت جذب سرمایه گذار دارد.

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,اخبار صفحات استان,خراسان رضوي,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 3368
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب