وزارت امور اقتصادي و انرژي آلمان و انجمن همكاريهاي بينالمللي آلمان (giz) در طي 22 سال گذشته اقدام به اجراي طرحي در 22 كشور از سراسر جهان (آذربايجان، بلاروس، هند، قزاقستان، قرقيزستان، مولداوي، مغولستان، روسيه، تركمنستان، اكراين، ازبكستان، ويتنام و ....) نمودهاند كه طي آن واحدهاي توليدي واجد شرايط پس از طي يك دوره آموزشي در آلمان و بازديد از چند واحد صنعتي از فرصت برقراري ارتباط با شركتها و كارخانجات توليدي آلماني براي خريد تكنولوژي و ماشينآلات، همكاري مشترك از طريق توليد تحت ليسانس و اخذ نمايندگي و يا سرمايهگذاري مشترك برخوردار گشتهاند.
گرچه منافع اين طرح در درجه نخست متوجه شركتهاي آلماني است ليكن واحدهاي صنعتي ايراني نيز فرصتي خواهند يافت تا نسبت به تامين تكنولوژي، دانش فني، ماشينآلات و غيره اقدام و متقابلاً از اين طرح منتفع گردند.
بنابراين فرآيند همكاري بين اين سازمان و انجمن همكاريهاي بينالملليآلمان (giz) از اواخر سال 1395 آغاز و واحدهاي صنعتي واجد شرايط از ميان بيش از 1500 متقاضي، از سراسر كشور موفق به حضور در اين برنامه شده اند. و از زمان شيوع بيماري كرونا بخشي از دوره به شكل مجازي برگزار مي گردد و پس از گذراندن دوره مجازي شركت كنندگان به مدت يك هفته در نيمه دوم سال 2021 در آلمان حضور يافته و برنامه هاي ارتباط گيري با شركتهاي آلمان و توافقات اوليه خود را پيگيري خواهند نمود.
1. مديريت توسعه بازار و بينالملل از معاونت سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران مسول مستقيم برنامه ميباشد و مقدمات اوليه اعم از فراخوان، ثبت نام، مصاحبه اوليه، مصاحبه دوم و مقدمات اعزام مديران ايراني را به عهده دارد.
2. تركيب تيم مصاحبه كننده آلماني عبارتند از: مدير داخلي/نماينده پروژه آموزشي از وزارت امور اقتصادي و انرژي آلمان، مديرعامل/نماينده انجمن همكاريهاي بينالمللي آلمان، مدير ارشد پروژه انجمن همكاريهاي بينالمللي آلمان (giz)، مدير/نماينده مديريت توسعه بازار و امور بين الملل سازمان
3. محورهاي اصلي مصاحبه اول تعيين سطح زبان انگليسي و ارزيابي اوليه توانمندي شركت هاي متقاضي و مصاحبه دوم بر اساس چارچوب اعلامي اين معاونت و هماهنگي با طرف آلماني شامل معرفي واحد صنعتي، نوع توليد، تشريح چشمانداز، رسالت، ماموريت و اهداف واحد صنعتي، طرحها و برنامههاي آتي، نوع و نحوه توزيع سهام شركت، مدل تجاري، چارت سازماني و معرفي مشتريان توسط واحدهاي صنعتي بود.
4. مولفههاي مورد نظر طرف آلماني براي انتخاب شركت كنندگان عبارتند از:
ميزان تسلط به زبان انگليسي، برخورداري از پتانسيل همكاري در حوزههاي مختلف توليد مشترك (شامل توليد تحت ليسانس، جذب سرمايهگذاري، انتقال تكنولوژي، خريد ماشينآلات، خريد قطعات و محصولات)، هدفمندي و انگيزه مصاحبه شونده، شناسايي شركت تامين كننده آلماني و غيره
5. پس از خاتمه مصاحبهها، از ميان متقاضيان، شركت كنندگان واجد شرايط انتخاب و برنامه هاي مقدمات اعزام و تشكيل كلاسهاي مرتبط به اجرا در مي آيد.
6. 30 استان كشور تا كنون در اين برنامه داراي نماينده بوده اند.
7. صنايع فلزي، قطعات خودرو، نفت و گاز، هايتك، نانو و بايو، IT، كاني غيرفلزي، انرژي هاي نو، بهداشتي، شيميايي، پلاستيك، ماشين سازي، سلولزي، غذايي و كشاورزي رشته صنايع غالب شركت كنندگان دوره بوده است.
8. طبق توافقات اوليه، كليه منتخبين (پذيرفتهشدگان قطعي و فهرست انتظار) قبل از اعزام به آلمان يك دوره آماده سازي 3 روزه را به ميزباني سازمان پشت سر خواهند گذاشت. كه در روز نخست اين دوره آموزشي، معاونت و اساتيد مدعو، مهارتهاي مذاكراتي، تجارت بينالملل، اينكوترمز، برنامهريزي استراتژيك و برخي از موافقتنامههاي مرتبط سازمان جهاني تجارت در حوزههاي كاري منتخبين ارائه مي گردد و در روزهاي دوم و سوم، نمايندهاي از كشور آلمان براي آمادهسازي و آموزش دو روزه منتخبين در ايران حضور دارد.
9. تهيه مقدمات لازم جهت اخذ دعوتنامه، ويزا و اعزام هماهنگ منتخبين به آلمان توسط اين سازمان انجام شده و پس از برگزاري دوره مقدماتي به مورد اجرا گذاشته مي گردد.
10. پس از اتمام دوره، طرف آلماني در 3 نوبت شش ماهه، يكساله و سه ساله ارزيابيهايي درخصوص نتيجه عملكرد شركتكنندگان و ميزان موفقيت آنان در تامين نيازهاي خود، بعمل ميآورد.
11. هزينه هاي مترتبه به عهده وزارت امور اقتصادي و انرژي آلمان و سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران ميباشد و تنها هزينه بليط سفر به آلمان به عهده شركت كنندگان ميباشد.
گام هاي اجرايي

لطفا نام و نام خانوادگي خود را بصورت كامل درج كنيد.
درغيراينصورت اجازه حضور در جلسه را نخواهيد داشت.
Youre invited to join a Microsoft Teams meeting
Title: Introductory Meeting for GIZ MT Project-ISIPO
Time: Apr 18, 2021 3:00:00 PM
:Join the meeting on your computer or mobile app
|