افزایش 85 درصدی واگذاری زمین در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی
مدیرعامل شرکت شهرکهاي صنعتی استان خراسان رضوی از افزایش رشد سرمایه گذاری در شهرکها و نواحی صنعتی تا پایان آذر ماه امسال نسبت به 9 ماهه سال گذشته خبر داد.
مدیرعامل شرکت شهرکهاي صنعتی استان خراسان رضوی از افزایش رشد سرمایه گذاری در شهرکها و نواحی صنعتی تا پایان آذر ماه امسال نسبت به 9 ماهه سال گذشته خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهاي صنعتی استان خراسان رضوی،مسعود مهدی زاده مقدم، در مراسم دهه مبارک فجر این شرکت، اظهار کرد: باید با برنامه ریزی و هدف گذاری صحیح زمینه برای ایجاد بسترهای مناسب برای حضور سرمایه گذاران در شهرکها و نواحی صنعتی را فراهم کنیم و یکی از برنامههای ما تقویت بخش تولید و صنعت است.
وی با اشاره به حمایت های سازمان صنایع کوچک و شهرکهاي صنعتی ایران، افزود: مشوق ها و مزایای مختلفی برای صاحبان صنعت در شهرکها و نواحی صنعتی به اجرا درآمده و منجرب به افزایش سرمایه گذاری شده است.
مهدی زاده مقدم ادامه داد: در 9 ماهه سال گذشته نزدیک به 39 هکتار از اراضی شهرکها و نواحی صنعتی استان به سرمایه گذاران بخش تولید واگذار شده بود که این رقم امسال به 72 هکتار رسیده و رشد 85 درصدی داشته است.
وی با اشاره به اینکه امسال تا پایان آذرماه 172 قرارداد واگذاری منعقد شده، بیان کرد: شهرک صنعتی طوس با مساحت واگذاری 7 هکتاری و44 قرارداد بیشترین واگذاری را به خود اختصاص داده است.
مهدی زاده مقدم تأکید کرد: با حمايت از صنايع خرد، كوچك و متوسط، علاوه بر ايجاد اشتغال، تقويت توليد و افزايش درآمد ملي، به توسعه صنعتي و اقتصادي نيز كمك شاياني خواهد شد.
رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرکهاي صنعتی استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: استان خراسان رضوی با 48 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب، 40 شهرک قابل واگذاری و بالغ بر 2570 واحد صنعتی بهره برداری شده، اشتغالی بالغ بر 75 هزار نفر را فراهم کرده است.
نظر دهید