چهارشنبه 04 شهریور 1405

ایجاد نواحی صنعتی و توسعه شهرك‌های تقاضا محور در اولویت است

  • 1398/10/10 - 15:07
  • - تعداد بازدید: 11
  • - تعداد بازدیدکننده: 11
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
  • /ZPL8
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی، عنوان کرد:

ایجاد نواحی صنعتی و توسعه شهرك‌های تقاضا محور در اولویت است

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی، گفت: برای در اختیار قراردادن شرایط مناسب برای صاحبان صنعت و سرمایه گذاران صنعتی و ضرورت رونق تولید بیشتر در استان از تمام ظرفیت ها استفاده کردیم تا رشد اقتصادی صنعتگران در شهرک‌ها و نواحی صنعتی افزایش یابد لذا توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی را به عنوان یکی از الزامات مهم انجام می دهیم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی، عنوان کرد:

ایجاد نواحی صنعتی و توسعه شهرك‌های تقاضا محور در اولویت است

 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی، گفت: برای در اختیار قراردادن شرایط مناسب برای صاحبان صنعت و سرمایه گذاران صنعتی و ضرورت رونق تولید بیشتر در استان از تمام ظرفیت ها استفاده کردیم تا رشد اقتصادی صنعتگران در شهرک‌ها و نواحی صنعتی افزایش یابد لذا توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی را به عنوان یکی از الزامات مهم انجام می دهیم.

به گزارش روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی، "مسعود مهدی زاده مقدم" در نشست مشترک کمیسیون های صنعت و کشاورزی و آب که در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار شد، اظهار کرد: وجود 49 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب و40 شهرک قابل واگذاری و افزون بر 2600 واحد صنعتی در استان که به لحاظ تعداد 46 درصد صنایع و از لحاظ سرمایه گذاری 24 درصد و نیز به لحاظ اشتغال 39 درصد را در خود جای داده و جامعه هدفی است که باید همواره از تمام ظرفیت های هم صنعتی و هم کشاورزی برای آنها استفاده شود زیرا اشتراکات فراوانی میان این دو حوزه بوده و در بسیاری از موارد مکمل هم هستند.

وی با بیان اینکه نگاه اقتصادی استاندار و توجه به حوزه صنعت، باعث سرعت اجرای طرح های صنعتی واحدهای تولیدی شده، افزود:  واحدهای تولیدی و سرمایه گذاران صنعتی بر اساس ظرفیت های تولیدی در بخش های مختلف اقتصادی طرح های خوبی را انجام داده اند و این روند با حمایت های همه جانبه ارکان استان به ویژه استاندار، دستگاه قضایی و نمایندگان مجلس و سایر ارکان ادامه دارد.

مهدی زاده مقدم با اشاره به خدمات حوزه نرم افزاری این شرکت برای واحدهای صنعتی، ادامه داد: صنایع می توانند با استفاده از خدمات حوزه صنایع کوچک این شرکت در زمینه های مختلف مانند صادرات از طریق شرکت های EMC و کنسرسیوم های فروش، ایجاد شرکت های خرید در قالب شرکت های تعاونی، تأمین مواد اولیه واحدها، ارتباط با دانشگاه و استفاده از ظرفیت استادان و نخبگان دانشگاهی و صنعتی بهره ببرند و همچنین کلینیک کسب و کار برای کمک و مشاوره به واحدهای تولیدی از بدو تأسیس آنها به واحدهای صنعتی کمک می کنند و نیز آموزش هاي هدف دار و ظرفيت سازي براي اشتغال در واحدهاي کوچک و متوسط به صورت برنامه ريزي شده انجام مي شود.

مهدی زاده مقدم با اشاره به اقداماتی که در کلینیک کسب و کار استان برای واحدهای تولیدی انجام شده، گفت: تاکنون بالغ بر 800 واحد صنعتی مورد پایش و عارضه یابی اولیه قرار گرفتند و حدود 500 واحد مورد بررسی کارشناسی قرار گرفتند و راهنمایی و ارجاعات لازم جهت رفع مشکلات آنها صورت گرفته است.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی در خصوص سهم آب در شهرک‌ها و نواحی صنعتی، افزود: در حال حاضر سهم حوزه صنعت 1/8درصد از آب استان بوده که به ازای هر لیتر آب 86 نفر در شهرک‌ها اشتغال ایجاد کردیم که میانگین کشوری 53 نفر است و این نشان می دهد که چگونه به صورت بهینه از منابع استفاده می کنیم.

وی در خصوص ضرورت و حفظ محیط زیست در شهرک‌ها و نواحی صنعتی اشاراتی کرد و گفت: نگاه ما در شهرک‌ها و نواحی صنعتی یک نگاه زیست محیطی بوده و اهمیت ویژه‌ای به حفظ و ارتقاء محیط زیست می‌دهیم و هم اکنون 8 تصفیه‌خانه متمرکز در شهرک‌ها و نواحی‌صنعتی استان با ظرفیت تصفیه ۱۴ هزار مترمکعب فاضلاب در شبانه روز مستقر بوده که 76 درصد از واحدهای صنعتی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی تحت پوشش هستند که با طرح‌های توسعه که در حوزه تصفیه خانه ها برنامه ریزی شده، ظرفیت شبکه تصفیه فاضلاب در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان در آینده به ۲۳ هزار مترمکعب در شبانه روز می‌رسد.

وی در پایان گفت: حمایت از تولید از رویکردهای اصلی ما در مسیر تحقق اهداف اقتصادی به خصوص اقتصاد مقاومتی بوده و ازاین رو واحدهای صنعتی و تولیدی با حمایت هایی مختلف مانند تأمین زیرساخت ها آب، برق و گاز به بهره برداری می رسند و تمام تلاش خود را انجام می دهیم تا دغدغه ای نداشته باشند.

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,خراسان رضوي,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 8882
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب