چهارشنبه 04 شهریور 1405

تعیین تکلیف14 پرونده در هيأت حل اختلاف و داوري شهرک‌هاي صنعتي خراسان رضوي

  • 1397/07/30 - 11:23
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 7
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZoJ

تعیین تکلیف14 پرونده در هيأت حل اختلاف و داوري شهرک‌هاي صنعتي خراسان رضوي

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی از برگزاری هيأت حل اختلاف و داوري و رسيدگي به 14پرونده درشهرک‌هاي صنعتي استان خبر داد.به گزارش روابط عمومي شرکت شهرکهاي صنعتي خراسان رضوي، مسعود مهدي زاده مقدم در حاشيه نشست هيأت حل اختلاف و داوري گفت: در نشست هاي حل اختلاف و داوري به دنبال رفع مشکلات صاحبان صنايع هستيم تا بدون دغدغه اي به کار خود ادامه دهند و در اين راستا از تمام ابلاغ هاي سازمان در موضوعات گوناگون واحدهاي صنعتي و توليدي استفاده مي شود تا کمک بيشتري به واحدهاي صنعتي و توليدي شود.

DSCN3176.JPG

 

مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی از برگزاری هيأت حل اختلاف و داوري  و رسيدگي به  14پرونده  درشهرک‌هاي صنعتي استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومي شرکت شهرکهاي صنعتي خراسان رضوي، مسعود مهدي زاده مقدم در حاشيه نشست هيأت حل اختلاف و داوري گفت: در نشست هاي حل اختلاف و داوري به دنبال رفع مشکلات صاحبان صنايع هستيم تا بدون دغدغه اي به کار خود ادامه دهند و در اين راستا از تمام ابلاغ هاي سازمان در موضوعات گوناگون واحدهاي صنعتي و توليدي استفاده مي شود تا کمک بيشتري به واحدهاي صنعتي و توليدي شود.

وي در ادامه بيان كرد: در اين نشست 14پرونده حقوقي با مساحتی بالغ بر72 هزار800متر مربع بررسي ورسيدگي شد.

مهدی زاده  مقدم یادآور شد: شرکت شهرک‌های صنعتی  بر اساس دستورالعمل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و در راستای انجام تعهدات طرف‌های قرارداد، پس از دو مرحله ارسال اخطاریه و تجدید وقت، نسبت به تعیین تکلیف قراردادهای راکد و فعال نمودن مطلوب اراضی غیرفعال در شهرک‌ها و نواحی صنعتی در نشست هیأت حل اختلاف و داوری اقدام می‌نماید.

مهدي زاده مقدم تصريح کرد: با سياست هاي دولت تدبير و اميد و حمايت هاي سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران همانند سال گذشته به استانها ابلاغ شده تا براي حمايت واحدهاي صنعتي و توليدي تمام مشوق ها لحاظ و صنعتگران از آنها استفاده کنند.

در پایان اين نشست  مریم ابراهیمی «نماينده و داور اعزامي سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي ايران»خاطر نشان کرد: تمام مسايل واحدهاي صنعتي در سال 97 با توجه به تشكيل كارگروه هاي مختلف در سازمان به صورت مستمر انجام و به استانها ابلاغ مي شود تا اقدامات لازم و موارد مورد نياز واحدها به طور دقيق انجام شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,اخبار صفحات استان,خراسان رضوي,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 2246
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب