هیچ واحد صنعتی نباید جهت بدهی به بانک تملک شود
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خراسان رضوی گفت: هیچ واحد صنعتی نباید برای بدهی به بانک ها تمک شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان خراسان رضوی گفت: هیچ واحد صنعتی نباید برای بدهی به بانک ها تمک شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی، سید امیر مرتضوی در بازدید از شهرک صنعتی فریمان که با حضور مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی، رئیس دادگستری و دادستان فریمان، برگزار شد، بر اهتمام دادگستری این استان در جهت حمایت از سرمایه گذاری مشروع و حمایت از صنعتگران تاکید کرد.
وی افزود: با حمایت هایی که از طرف دادگستری استان خراسان رضوی و آسیب شناسی هایی که در نشست هایی که با دستگاه های خدمات رسان مانند دارایی، تامین اجتماعی و بانک ها انجام شده بیش از 40 مشکل واحدهای صنعتی را احصا کردیم و حدود 15 بخشنامه و دستور العمل های مختلفی در این زمینه برای تسهیل کار آنها صادر شده است.
وی ادامه داد: عمده پرونده های مربوط به مسائل با صنعتگران با بانک ها، دارایی، بیمه و سایر سازمان های مرتبط در روش محاسبات سود و جرائم، نوع قراردادهای بانکی، عدم توان پرداخت از سوی فعالان حوزه صنعت و مصادره اموال یا کارخانه های آنها توسط بانک ها است.
قاضی مرتضوی عنوان کرد: مهمترین اهداف ما حمایت از سرمایه گذاری مشروع، ارتقای امنیت اقتصادی و افزایش اشتغال بوده که از ابتدای امسال در این زمینه بیش از152 واحد تولیدی بدون تشکیل پرونده رفع رجوع شده و به چرخه تولید بازگشتند.
وی بیان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری به رویه کار جمعی میان مسئولان اشاره کردند باید این رویه در همه سطوح انجام شده تا و شاهد بروز مشکلی نباشیم و شرایط برای کار تسهیل باشد.
در ادامه این نشست مسعود مهدی زاده مقدم؛ مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان خراسان رضوی در این بازدید گفت: تمام تلاش ها و برنامه های ما در جهت تحقق توسعه بیشتر و پیشرفت روز افزون واحدهای صنعتی و تولیدی بوده و برای حرکت در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.
وی با اشاره به اهمیت بالای تولید، اشتغال و کارآفرینی، افزود: حمایت های مختلفی برای فعالیت های صنعتی و رفع موانع تولید در راستای کمک به افزایش ظرفیت تولید واحدهای خرد، کوچک و متوسط، حفظ اشتغال موجود و اشتغال زایی مولد صورت گرفته که اشتغال را در شهرکها و نواحی صنعتی استان به 74 هزار 156 نفر رسانده است.
وی خاطر نشان کرد: با مساعدت دادگستری استان و مسئولان قضایی امنیت خاطر را برای سرمایه گذاران فراهم کرده و روند سرمایه گذاری ها در شهرکها و نواحی صنعتی سیر صعودی داشته و از تمام ظرفیت ها جهت بهتر رسیدن به هدف ها بخصوص اهداف اقتصاد مقاومتی استفاده می کنیم.
در پایان گفتنی است:شهرک صنعتی فریمان در زمینی به مساحت 44 هکتار در كيلومتر3 جاده فريمان - تربت جام واقع شده که در حال حاضر این شهرک صنعتی دارای 23 واحد صنعتی بهره برداری شده و اشتغال 461 نفر است.
نظر دهید